Adelin Madiha's FotoPage

By: Adelin Madiha Azman

[Recommend this Fotopage] | [Share this Fotopage]
[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]
Tuesday, 18-Mar-2008 03:18 Email | Share | | Bookmark
CINELEISURE - Launching of PUMA new football shoe

 
 
 


Wednesday, 19-Sep-2007 01:34 Email | Share | | Bookmark
Merdeka @ Mount Gerah

 
 
 
View all 4 photos...



Wednesday, 15-Aug-2007 15:28 Email | Share | | Bookmark
Phuket Thailand

 
 
 
View all 7 photos...


Monday, 30-Jul-2007 04:03 Email | Share | | Bookmark
University Malaya 1st Duathlon Race

 
 
 
View all 9 photos...

5km run - 20km cycle - 5km run
Participant shasha, me, botak n lotfi


Tuesday, 24-Jul-2007 06:34 Email | Share | | Bookmark
NEW BALANCE 10K RUN at MELAWATI

 
 
 
View all 5 photos...
The New Balance 10k Run was held at Taman Melawati Hulu Klang (weird right!!). Maner penah ader larian buat kat sini but its great .. dekat dengan rumah.. jln kaki pon sampai..but late as usuall. The run was supposed to be held at Dataran Merdeka tapi clashed dengan HLA BigWalk.

Arrives at Padang Phase 5 Melawati around 7.00, glad that the run havent started yet.. me, botak, nelly and my cousin shasha is taking part .. tapi its 7.30 batang idung shasha still tak nampak (sah bangun lambat nie). So i left the number kat viper kereta...

The route is cooling la berbanding lari kat area KL yang banyak asap hehehe ... the weather is also just nice ... timing 50.23 .. lama dah tak lari semua nyer sakit2 ... tak ramai participant kali nie maybe sebab banyak runs n race yang clash kot ... organizer macam kelam kabut sikit sampai which way to run pon tak sure dlm map tulis different route biler lari different route pulak ..

Waiting for Shasha ... tengok kat viper no dah takder ... call handphone tak pickup sah mesti dia lari jugak ... so we all patah balik nak kereta cari Shasha .. bout 2km to the finishing line .. dia tengah lari escorted by police n ambulans ... she didnt give up ... she made it and got a medal ... caya lah Sha ..



[<<  <  [1]  2  3  4  5  6  7  8  9  10  11  12  13  >  >>]    [Archive]

© Pidgin Technologies Ltd. 2016

ns4008464.ip-198-27-69.net